И днес журналистката Соня Колтуклиева не остана безмълвна по отношение на случващото

...
И днес журналистката Соня Колтуклиева не остана безмълвна по отношение на случващото
Коментари Харесай

Соня Колтуклиева: Лена иска оставката на ген.Тонев по лични причини

И през днешния ден журналистката Соня Колтуклиева не остана безмълвна във връзка с протичащото се в политическия живот на страната.

Привим уточнението, че по-рано през днешния ден началникът на кабинета Лена Бориславова разгласи, че държавното управление желае оставката на шефа на Националната работа за защита ген. Емил Тонев.

Колтуклиева направи своя прочит на аргументите за следващата рокада на управителен пост в страната:

" В България оставки се желаят по разнообразни аргументи. Лена Бориславова желае оставката на ген. Тонев по персонални аргументи:

И е права. Тя, началничката на началника, щом нещо изиска - никой няма право да й възразява:

1. НСО да чисти снега, да мете и да премита, следите да замита, червен килим да разстила по върхове и паланки, преди Кирил Петков да мине оттова.

2. НСО да обезпечава цялостен комфорт за куролиране, даже когато обстановката е комплицирана ситуация; да не дава информация на “изследвателите " къде прескача и какво прави министър председателят преди подписването на следващия меморандум.

3. НСО да обезпечава писти на “Боровец ", когато Лена и Киро желаят да карат шейни посреднощ, тъй като техните стремежи са закон за НСО.

4. НСО да изключва всички камери на всички входове на Министерски съвет, защото прозрачността и честността изискват някои гости в Народно събрание да останат невидими.

5. НСО да обезпечава дамаджаните за кабината на премиера, за седянките на Кирил Петков, Асен Василев и Бойко Рашков, преди петъчните арести на политици от опозицията. Също по този начин - и за вторнишките арести на настоящи политици от ръководещата коалиция.

6. НСО да има грижата Линда и децата да не знаят какво вършат Лена и Киро.

7. НСО да обезпечава денонощна патрулка пред ул. " Цар Иван Шишман " 18, с цел да се сътвори усещане, че Кирил Петков си нощува вкъщи. Пред дома на Лена Бориславова да не пази патрулка от съображения за сигурност и за илюзия на съперника.

8. НСО да следѝ къде върви и какво прави военачалник Деси и да рапортува на Лена.

Ако ген.Тонев не може да посрещне всички тези условия - да си хо̀ди! ", написа във Facebook Соня Колтуклиева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР